Политика на личните данни

Какво са лични данни?

Регламент GDPR определя личните данни, като „всяка информация, свързана с идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано“. Физическото лице може да бъде идентифицирано по име, и-мейл, телефон, снимка, идентификационен номер, информация за местонахождение, IP адрес, онлайн идентификатор и други. Дефиницията на лични данни е доста широка и пряко засяга всички фирми и организации, съхраняващи списъци с клиенти, данни за контакт, данни за поръчки, автобиографии, информация за потребителско поведение и други, на електронен или хартиен носител, без значение дали информацията е събирана ръчно или автоматично.

 

Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този сайт, ще се считат за не поверителни и не представляващи предмет на права. При регистрирането си в WWW.BIGWATCHES.EU, всеки потребител на сайта си създава свое уникално потребителско име – комбинация от букви и цифри, своя уникална парола за достъп – комбинация от цифри и букви, както и еднократно и доброволно въвежда своите данни, които се използват само и единствено при изпълнение на заявена от него поръчка. Избора на уникално потребителско име, уникална парола и тяхното съхранение зависят изцяло от потребителя. Всеки потребител на WWW.BIGWATCHES.EU, носи пълна отговорност за опазване тайната на своите потребителско име и парола, и всички действия, които се извършват чрез използването им.

Личните данни – трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка на стока, адрес за кореспонденция, телефон за връзка, актуален e-mail и данни за фактура (когато потребителя желае да получи такава), които потребителите доброволно и по собствено желание изпращат до сайта при своята регистрация в WWW.BIGWATCHES.EU са под закрила на Закона за защита на личните данни.
Всеки регистриран в WWW.BIGWATCHES.EU потребител има право да поиска изтриване на въведените от него лични данни, като това води и до заличаване на използваните от него потребителско име и парола. За тази цел потребителя следва да докаже, че именно той е регистрираното лице, като изпрати цялата информация, която е въвел при регистрацията си.

Потребителите/Клиентите на WWW.BIGWATCHES.EU са съгласни с факта, че WWW.BIGWATCHES.EU и неговите служители, в зависимост от своите задължения имат достъп до част или цялата информация с която се идентифицира даден потребител – трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка на стока, адрес за кореспонденция, телефон за връзка , актуален e-mail и данни за фактура (когато потребителя желае да получи такава), но без право да я разпространяват, разгласяват, предоставят или преотстъпват на трети лица, освен в случаите, когато тя се изисква от оправомощените органи и в съответствие с българското законодателство.

Регламент на GDPR