BGtop
Уважаеми клиенти в момента добавяме поетапно продукти.Ако не намирате желаният от вас продукт може да направите запитване като се свържете с нас чрез посочените в сайта контакти.Благодарим Ви!
Поради богатият асортимент от продукти тяхната наличност се актуализира периодично. BigWatches си запазва правото да отмени всяка поръчка при установяване на липса/изчерпан на съответният продукт.

За Нас

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ЧАСОВНИЦИ BigWatches

Магазин Тик Так Магазин Тик Так град Пазарджик

Бизнеса с часовници стана по-взискателен и по-претенциозен с навлизането на много аксесоарни марки на пазара.В годините нашата фирма работи да направи връзка с официалните представители на различните марки часовници,защото с по-богатия и наситен пазар от различни марки часовници се появиха и много часовници ментета.
Поради промяната в бизнеса освен търговските обекти в гр.Пазарджик решихме да създадем нашият онлайн магазин за часовници WWW.BIGWATCHES.EU.

Нашата фирма за часовници е на пазара над 20 години и се е стремяла винаги да предостави на клиентите си добро обслужване и качество и продължаваме да работим в същия дух.
Започнали сме с масови часовници , а сега работим със световно известни марки – Японски и Швейцарски часовници.Едни от многото ни марки са: DOXA, TISSOT, CANDINO0, FESTINA, JACQUES LEMANS, CITIZEN, CASIO, PIERRE CARDIN,СЕЙКО и много други световно известни марки с които имаме връзка с официалните представители и вносители за България.

Във времето се оказа ,че тези скъпи аксесоари искат и поддръжка и ние решихме да създадем и сервизна база с която можем да се гордеем ,защото създадохме добри връзки и приятелски контакти със Световно известни сервизни бази които поддържат часовници изработени с голям вкус и качество които спокойно можем да ги наречем произведение на изкуството ,защото с създадени с години.
В сервизната ни база поради тези контакти които имаме можем да помагаме на всички хора, които уважават техните часовници и искат добра поддръжка.Най-малкото което можем да направим е да дадем добър и качествен съвет.

Магазинът ни в Пазарджик се намира на улица „Отон Иванов” № 60 (МАГАЗИН ТИК ТАК).
В нашият магазин се поддържат повечето от марките часовници всичко останало което го нямаме в момента можем да го доставим бързо.
Всичките маркови часовници които продаваме са с международна гаранционна карта на представителя.Минимума на гаранцията е 24 месеца (2 години) .Гаранцията не включва механични повреди: Стъкло,Корпус,Каишка/Верижка,Батерия.

В нашият сайт www.bigwatches.eu ще се стараем да поддържаме всичко което можем да предложим от световните марки часовници на официалните представители за България с които работим и техните условия,защото да поддържаме такава голяма гама в нашите магазини в гр.Пазарджик няма възможност.Затова създадохме нашият сайт в който можете да разгледате и купите всички марки, които можем да предложим.

Ако желаете заповядайте в магазина ни в гр.Пазарджик.

BGtop