Блог

Знаете ли историята на дизайнерските часовници Elite Model’s Fashion ?

Elite Model’s Fashion е една от най-известните френски компании, за дрехи и аксесоари на жените.
Основателите на фирмата гонят определена цел – да направят мечтите на жените за бляскав живот реалнос. Големият опит на компания Elite в областта на моделиране допринася за реализацията на този проект брилянтно. Първият агенция Elite е основана през 1972 г. в Париж от John Casablancas и Alen Kitler. Първоначално агенцията е участвал в избора на модели за модни къщи като Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Prada, Versace, L’Orеal. Компанията Elite се утвърждава като един от водещите агенции за моделиране на бизнес за дълго време. Благодарение на компанията, много известни личности и супер модели са успели да направи блестяща кариера. Сред тях са Claudia Shiffer, Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Моника Белучи и др.
Основателите на компанията Elite не искат да се ограничават само до моделирането. Така че, те са създали своя собствена марка. В момента, Elite продукти са в голямо търсене и много популярна в цял свят.
Фирмата се занимава с производство на часовници, тъй като наскоро: първите модели бяха пуснати през 2004 година. В рамките на кратък период от време, часовниците Elite излизат на преден план на пазара за модни часовници. Тези часовници са доста оригинални. Това се дължи на фантазия на дизайнерите на компанията.
Часовниците Elite са точни и надеждни. Те с с механизъм Citizen и Seiko, изработени от неръждаема стомана или от сплав от цинк и алуминий, часовникът отзад се създава от хипоалергенна стомана, стъклото на часовника е кристално. Дизайнът е перфектно хармонизира с гривни и каишки. Всеки малък детайл от Часовниците Elite е старателно замислен.
Въпреки това Elite е специализирана в производството на аксесоари за жени, тя произвежда ръчни часовници за жени, както и образци за мъжете. Часовниците са представени в различни цветове, много от моделите са инкрустирани с кристали Сваровски.
Мъжките и дамските часовници Elite спечели сърцата на много хора поради своята оригиналност и безупречен стил. Мотото на компанията е „Повече от просто стил“. Фирмата е доказала своят лозунг от богатата си история и водещата позиция на пазара.
Колекцията мъжки часовници Elite включва модели, представени в класическия стил, както и в спортен стил. Часовниците Elite са израз на модерността и елегантност. Те са предпочитани от съвременните активни и самоуверени мъже. Часовниците за жени Elite ще подчертаят изискания вкус на часовник – собственик. Часовниците за дами имат уникалната ленти с по две гривни – връзки, благодарение на което дължината на коланите може да бъде регулирана.

Споделяне: