Блог

HUBLOT създаде бижу за звезда на „Манчестър Юнайтед“

Световно известната марка часовници HUBLOT,официален спонсор на „Манчестър Юнайтед“ ,показа брилянтна машина на времето – AERO BANG RED DEVIL 26. Швейцарската луксозна компания обяви пускането на поредния специален модел,изграден за една от звездите на клуба с над 100-годишна история – японеца Шинджи Кагава.
За да отпразнува представянето на ексклузивния часовник ,Шинджи Кагава взе участие в благотворителното събитие HUBLOT CHARITY SHOOTING. В него той трябваше да изстреля футболни топки към 10 цели с различни парични стойности, а HUBLOT, от своя страна обеща да дари до 10 милиона йени за подкрепа на млади футболисти. Желанието на Шинджи да помогне на децата да реализират мечтите си чрез футбола е огромно. По време на събитието той успя да спечели 3 милиона йени, които ще бъдат използвани за подкрепата на млади футболисти.
The Aero Bang Red Devil 26 е лимитирана серия с подпис на отбора и е притежание само на 50 късметлии от цял свят.Часовникът,вдъхновен от Кагава и „Червените дяволи“, е уникален и стилен.Прецизните му детайли олицетворяват модерната технология на Швейцарската марка.Той съчетава цветовете на екипа на клуба -черно и червено. Редкият екземпляр бе очакван с нетърпение от HUBLOT, така и от „Манчестър Юнайтед“,Кагава и феновете му.
Hublot introduces Aero Bang Red Devil 26: Inspired by Shinji Kagawa, a Japanese football player with Manchester UnitedЧервения корпус на AERO BANG RED DEVIL 26 е изграден от въглеродни влакна,символизиращи силата и гъвкавостта на Кагава. Той е проетиран,разработен и произведен изцяло от HUBLOT. За да бъде изключително здрав и издръжлив, са пресовани 12 слоя въглеродни влакна под контролирано изпускане на въздушни мехурчета,след което материала се третира и изсушава в специална фурна и накрая се изравнява.
Червеното сапфирено стъкло,подходящо на името AERO BANG RED DEVIL 26,е оцветено чрез директно добавяне на специален химичен елемент,който го предпазва от обезцветяване.Каишката е направена от висококачествена кожа на алигатор с вътрешен гумиран слой за по-голямо удобство и елегантност,а шевовете контрастират в типичното за „Червените Дяволи“ червено и черно.
На гърба на корпуса е инкрустиран номерът на фланелката на Кагава – 26 , и автограф от него,което допълнително засилва уникалността на часовника.
От 2008 година HUBLOT е официален доставчик на часовници и хронометри на „Червените Дяволи“. Силното ми партньорство е в постоянен прогрес благодарение на успешните съвместни благотворителни прояви.
„Манчестър Юнайтед“ е един от най-богатите и успешни клубове в света, а HUBLOT – лидер часовникарската индустрия.Всички модели , които HUBLOT е предоставял на клуба в миналото се отличават с името RED DEVIL. Особено внимание печели третия съвместен модел KING RED DEVIL, използващ оригиналната технология на HUBLOT – лиофилизация.Благодарение на нея на циферблата марката възпроизвежда реалистична сянка на тревната площ от стадион Олд Трафорд. С този часовник HUBLOT демонстрира специално отношение към клуба ,което няма да приключи в близко бъдеще

Споделяне: