Блог

Маркови часовници – швейцарско качество

BigWatches предлага богата гама от маркови швейцарски часовници директно от техните вносители.Качествени часовници с каишки от естествена кожа или верижки изработени от благородна стомана, титан и други благородни метали.Коорпусите също са изработени от стомана и други благородни метали, някои модели са инкрустирани с кристали (като например Swarovski).

Ето някои марки, които предлагаме:

CERTINA – Марката се утвърждава като производител на часовници със спортен дизайн, особено след пускането на концепцията Double Security (двойна сигурност).Днес CERTINA предлага различни модели часовници за мъже и жени – Podium, Master, Royal, First, Spel, Trust, Tradition, Furious, Action, Caimano, First Lady, Prime, Stellа.

RAYMOND WEIL – Raymond Weil Geneve е създадена през 1976 година, в може би най-часовникарският град в света – Женева, Швейцария. Компанията е създадена от г-н Реймънд Уейл, както се досещате името на компанията е всъщност името на нейният основател, като и до днес фирмата е управлявана само от членове на фамилията Уейл – сега неин президент е Оливър Бернхайм (заел своя пост през 1982 година). В днешно време, фирмата е успява да запази своята автентичност и е една от малкото часовникарски фирми, която е независима.

TISSOT – Часовници TISSOT се отличават с изключителното си качество и достъпна цена.TISSOT са сред най-популярните марки швейцарски часовници в цял свят. Освен несъмнено швейцарско качество марката предлага и огромен асортимент от модели дамски и мъжки часовници.

WENGER – Днес марката WENGER, която принадлежи на Victorinox от 2005 г., се фокусира върху производството на часовници на разумни цени.

Споделяне: